Alle marktkramen voor de editie in 2019 zijn verhuurd, er zijn nog wel voldoende gratis grondplaatsen, deze zijn vooraf niet te reserveren, dus kom op tijd.

Extra informatie over marktkramen

Wanneer u een marktkraam gereserveerd heeft op de Oranjemarkt Veldhoven, dan krijgt u half april nadere informatie per post (of e-mail) toegestuurd. Daarin vindt u o.a. informatie over:

Uw kraamnummer

  • De 1e letter betreft het blok waarin uw kraam straks staat opgesteld.
  • U krijgt een plattegrond waarop uw kraam staat aangegeven.
  • Op alle kramen zullen wij het betreffende kraamnummer en de naam van de huurder vermelden.
  • U hoeft zich NIET eerst te melden bij het secretariaat.
  • Kraamhuur vooraf contant te betalen of te storten op IBAN-nummer: NL 30 RABO 0327056452 t.n.v. Stichting Evenementen Veldhoven (inzake Oranjemarkt), Meent 4, 5501 JK Veldhoven.

Wanneer de kraam in te richten

Rond 7:30 uur zullen de marktkramen opgesteld staan. Om 10:00 uur start officieel de markt.
De praktijk leert, dat mensen vroeg komen om hun marktkraam in te richten.
Wanneer u te vroeg komt, dan veroorzaakt u onnodige opstoppingen en hindert u de opbouw van de kramen.
Wij begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk zijn of haar marktkraam klaar wil hebben, maar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij u om de volgende zaken goed in acht te nemen:

Regels

  • (Grootschalige) commerciële handel is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan.
  • De doorloop voor de kramen mag niet worden gehinderd.

Uw verkoopwaar moet op/in de kraam worden uitgestald, NIET ervoor. In dat kader is het niet toegestaan om kledingrekken en dergelijke voor en/of naast de kraam te plaatsen. Ook buiten de kraam uit stekende constructies zijn niet toegestaan.

TIP
Neem zelf een paar stukken stuk touw mee om iets vast te kunnen zetten. Zelfs op KONINGSDAG kan het harder waaien dan u zou willen!

Verkeer

Het is NIET mogelijk om met uw auto bij de kraam te komen. Er worden speciale laad- & losplaatsen gemaakt. Hierna dient u uw auto te parkeren. Bij voorkeur graag parkeren op de Burgemeester van Hoofflaan, zodat de bezoekers, uw klanten, dichtbij kunnen parkeren en ze niet kilometers hoeven te sjouwen met de aangekochte goederen. U dient altijd de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op te volgen.

Op de plattegrond vindt u de verschillende parkeerlocaties.

Afval

Het afgelopen jaar bleven er na de markt opnieuw veel onverkochte materialen en ander afval achter op het marktterrein. Wij, als organisatoren, kunnen deze zaken alléén tegen hoge kosten ergens storten. Wij proberen de kraamhuur voor u laag te houden. Daarom vragen wij u met klem om onverkochte materialen weer zelf mee terug naar huis te nemen.