Binnenkort is het Koningsdag, de voorbereidingen voor de 28e editie in het Citycentrum waren al in volle gang, maar helaas hebben we alles moeten stopzetten vanwege de coronacrisis. Begrijpelijk.

Omdat wij nu tijd over hebben, helemaal niet van stilzitten houden én altijd kijken naar wat WEL kan, hebben we een leuk idee bedacht in de vorm van een Facebook win actie. Zoals je van ons gewend bent: VAN, VOOR en DOOR Veldhoven

De Oranjemarkt Veldhoven trakteert!

In samenwerking met Brasserie Ludiek geven wij maar liefst 28 keer een warme maaltijd weg op Koningsdag. 1 maaltijd voor elke editie. Deze komen we als bestuur persoonlijk bij je afgeven (op minimaal 1,5 m. afstand)!

-Er is keuze uit: friet met Saté of Fish & Chips.
-De maaltijd wordt afgeleverd op Koningsdag, maandag 27 april tussen +/- 17.00 en 19.00 uur
-Er zijn geen kosten aan verbonden, dit is een cadeau vanuit de Oranjemarkt Veldhoven.

Wie kunnen wij blij maken met een heerlijke maaltijd? Wie heeft dit volgens jou nu echt verdiend en kunnen we in deze verwarrende en moeilijke periode eens extra verwennen? Denk hierbij aan een van onze Veldhovense zorgtoppers, een woongroep, personen die zich juist nu bijzonder verdienstelijk maken voor ons allemaal, een gezin of iemand anders.

Wat moet je doen:

Reageer op onze Facebook pagina onder het bericht met je motivatie en like het bericht.
Geef ook meteen aan waar je voorkeur naar uitgaat: Saté of Fish & Chips.

Op donderdagavond 23 april worden alle winnaars bekend gemaakt die de maaltijd op 27 april zullen ontvangen. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht om een serveerafspraak te maken.

Met oranje groet en blijf vooral gezond,

namens het Bestuur van de Oranjemarkt Veldhoven hebben we het weer graag gedaan