In beeld

Oranjemarkt Veldhoven in beeld…

Als bezoeker van de Oranjemarkt Veldhoven gaat u er in beginsel mee akkoord dat er foto’s gemaakt worden in opdracht van de organisatie die als sfeerbeelden gepubliceerd kunnen worden op de website www.oranjemarktveldhoven.nl en in marketinguitingen van de Oranjemarkt Veldhoven. De beelden zullen niet commercieel gebruikt/aangeboden worden. Ziet u dat u gefotografeerd wordt, maar liever niet in beeld op onze website verschijnt, maak dit dan kenbaar aan de fotograaf. Mocht u een gepubliceerde foto liever van onze website verwijderd zien worden, neem dan contact op met het bestuur, met uw verzoek wordt dan rekening gehouden. Er kunnen geen rechten aan verbonden worden.

FOTO’S 2019: hier zijn ze…de foto’s van de Oranjemarkt Veldhoven 2019. We wensen jullie voor kijkplezier toe. De foto’s zijn ook nu weer gemaakt door een aantal vrijwilligers en leden van Fotogroep Veldhoven. Wij bedanken hun weer voor de mooie sfeerplaatjes. Tot 2020!

Foto’s van Hans Schellen van Fotogroep Veldhoven klik HIER (https://myalbum.com/album/QMXl4lkB7EvB)

Foto’s van Henk Otten van Fotogroep Veldhoven klik HIER (https://myalbum.com/album/ongSVos0nMaB)

Foto’s van Mienie de Jonge-Tops van Fotogroep Veldhoven klik HIER (https://myalbum.com/album/3eS7GLpSmu3H)

Foto’s + video’s van een vrijwilliger klik HIER (https://myalbum.com/album/viPsZjFG7p2w)

FOTO’S 2018: Lieve Oranjemarktvrienden en vriendinnen, We kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde eerste versie van de Oranjemarkt in het Citycentrum. Het was spannend! We kregen prachtig weer, veel bezoekers, mooi vertier voor jong en oud en oh zo veel meer. We hebben het zo graag gedaan en we blijven het doen! Met de vele leuke reacties als stimulans en de kritische reacties als verbeterpunten gaan we samen werken aan de Oranjemarkt 2019.