Marktkraam reserveren

Helaas zijn er geen marktkramen meer beschikbaar, voor 2019 is alles verhuurd. Grondplaatsen zijn er (normaal gesproken) voldoende beschikbaar. Hiervoor is vooraf reserveren niet mogelijk. Zorg wel dat je op tijd bent. Vanaf 7:30 uur kun je terecht.

Algemene voorwaarden

  • De huur van een kraam dient vooraf betaald te worden. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering met daarbij nadere gegevens omtrent de betaalmogelijkheden.
  • Uiterlijk één week voor Koningsdag sturen wij u een brief met de plaats van uw marktkraam en nadere informatie over de gang van zaken op de komende Oranjemarkt
  • De vrijmarkt is niet bedoeld voor bedrijfsmatige handel. Indien u een inschrijving bij de Kamer van Koophandel heeft, dan is deze markt niet voor u bestemd. Indien u op grotere schaal etenswaren wilt verkopen, dan heeft u hiervoor vooraf schriftelijke toestemming van de Stichting Evenementen Veldhoven nodig.
  • Personen die, zonder toestemming, bedrijfsmatig goederen en/of etenswaren verkopen, zullen door de organisatie worden gesommeerd om het evenemententerrein te verlaten.
  • Voorkeuren worden onder voorbehoud geregistreerd. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee, maar kunnen vooraf helaas geen plaatsen toezeggen.

Mocht je andere vragen hebben, dan kun je contact opnemen per mail facilitair@oranjemarktveldhoven.nl of telefonisch met Pieter de Meijer 040-2536842.