Na 2 jaar van afwezigheid is het op woensdag 27 april eindelijk weer zover: de Oranjemarkt Veldhoven in het Citycentrum. Een gratis toegankelijk evenement van, voor en door Veldhoven. Samen maken we er weer een geweldig feest van, iets kleiner als andere jaren maar net zo gezellig.

Oranjemarkt 2022

Omdat de voorbereidingstijd korter was dan voorgaande jaren is er dit jaar geen kinderplein en staan er geen grote podia met optredens. Om toch goed in de Koningsdag feeststemming te komen zorgt DJ Raf voor muziek en is er leuk straattheater. Natuurlijk is er wel een grote vrijmarkt met kramen en grondplaatsen én zijn de winkels en horeca geopend in het Citycentrum. 

Vrijmarkt

Vanaf 10.00 uur start de vrijmarkt en natuurlijk kunnen alle kinderen en volwassenen weer spullen komen verkopen op een kleedje. Deelname aan de markt is gratis. In het Citycentrum zijn bijna alle grondplaatsen op de vrijmarkt (semi)overdekt, onder de luifels en in de Citypassage. We hopen natuurlijk op mooi en droog weer, maar mocht er toch een regenbui vallen dan zitten jullie in elk geval droog.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden voor een grondplaats, maar kom wel op tijd want vol=vol.

Meer informatie

Heb je verder nog vragen, stuur dan een mail naar info@oranjemarktveldhoven.nl.

We zien je graag op woensdag 27 april!