Voor de Kids

Schrijf maar vast in de agenda van papa en mama: zaterdag 27 april 2019: Oranjemarkt Veldhoven! Dat is jouw feestje!
Op de Oranjemarkt Veldhoven is van alles te doen, speciaal voor kinderen.

Dit gedeelte van de website is speciaal bedoeld voor kinderen (ouders mogen natuurlijk ook even meekijken).

Kinderen, voor jullie zijn de grondplaatsen gratis. Klik hier voor meer informatie.

Tips voor een goede verkoop

Zorg ervoor dat alle spullen voorzien zijn van een prijsje. Kom op tijd om een mooi plaatsje uit te kiezen. Vanaf half 8 mag je op het terrein. Neem een kleed mee om al je spullen op te leggen. Neem eventueel een stoeltje mee om op te zitten en een portemonnee met wat wisselgeld.

Vertel iedereen dat je op de Oranjemarkt zit en dat je leuke spulletjes in de aanbieding hebt. Neem na de markt de spullen die je niet hebt verkocht mee naar huis, wie weet verkoop je het de volgende keer wel! Neem ook al je afval mee naar huis.

Verder op het Kinderplein!

Op het podium midden op het Kinderplein zijn optredens te zien van dansgroepen en muziekbandjes. Dus kom kijken en luisteren! Laat je tussendoor schminken door Schmink Queen Yvonne en haar gezellige schminkteam!

Kom naar de fruitkraam voor een gratis gezonde hap! Of kom naar de ballonnenclown.

We zien je op het Kinderplein!

Vrijmarkt kinderen

Iedereen tot 18 jaar mag gratis op de Vrijmarkt staan om op een grondplaats spulletjes te verkopen (m.u.v. commerciële handel). Indien gewenst kan ook een kraam gehuurd worden (hiervoor betaal je de standaard volwassenen prijzen), klik hier voor meer informatie.

Speel je een instrument? Misschien mag je het meenemen naar de Oranjemarkt en laat je daar horen wat je kunt. Alleen of misschien samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Een extra zakcentje houd je er altijd aan over!

KLIK HIER OM HET PROGRAMMA VAN HET KINDERPLEIN TE BEKIJKEN!